Workshop Wardrobe Essentials | Februari

Ondanks je volle kledingkast, heb je het idee dat je niks hebt om aan te trekken. Of je kan je nieuwe top niet aan, omdat je geen broek hebt om deze mee te combineren. Er hangen eyecatchers in je kast die je nooit draagt. Herkenbaar?

Grote kans dat je de belangrijkste kledingstukken in je kast mist die je basisgarderobe vormen. De zogenaamde ‘wardrobe capsule’ of ‘essentials’, waarmee je elke dag uit de voeten kan. Niet meer dan 40 items van boven- tot onderstuk van schoen tot accessoire.

Dat is waar de workshop ‘Wardrobe Essentials’, zoals de naam al zegt, over gaat. Welke items horen in je basisgarderobe en hoe kan je hiermee diverse outfits maken? En hoe ga je om met trends uit het nieuwe seizoen?

Wanneer: Dinsdag 20 februari of donderdag 22 februari van  19u-20.30u
Waar: Winkel Style Story – Jan Pieter Heijestraat 168, Amsterdam
Kosten: 25,- (inclusief drankje en borrelhapje)

Wil je deelnemen aan deze workshop dan hoef je alleen je naam naar me te appen op telefoonnummer 06-40992068. Geef aan op welke datum je wilt aanhaken.

De workshop kan ook op locatie worden gegeven bij je thuis of op werk met je team. Voor meer informatie of een offerte kan je me mailen of bellen.

Hoop je te zien!

Groet,
Miriam