Style Story gaat verhuizen!

Na een flinke opruimsessie van mijn kledingkamer eind 2017, kwam ik erachter dat ik ontzettend veel merkkleding in mijn bezit had. Echter had ik deze al minstens 4 jaar niet gedragen en gezien mijn schommelingen tussen maat 36, 38 en 40 zou ik een hoop ook niet meer aantrekken. Ik besloot om rigoreus te doneren en verkopen. Online ging me te langzaam en op de ij-hallen wil men alles voor een prikkie. Met wat geluk kon ik mijn kleding verkopen in een winkelpand op de Jan Pieter Heijestraat. De verkoop ging zo goed dat twee vriendinnen besloten ook hun kledingkast op te ruimen. Hun collectie ‘niet’ of zelfs ‘nooit gedragen’ kleding werd toegevoegd aan mijn collectie en zo was mijn pre-owned kledingwinkel Style Story organisch geboren!

De afgelopen vijf maanden is de winkel elke week aangevuld met prachtige merkkleding, schoenen en accessoires van meer dan 50 vrouwen uit de omgeving die eveneens hun kledingkast hebben opgeruimd. Meer dan 2000 items zijn door mijn handen gegaan en verkocht aan een nieuwe blije eigenaar.

De combinatie van een mooie mix aan kleding, schoenen en accessoires, het idee van ontspullen en recyclen geven mij en naar blijkt ook een hoop andere vrouwen een gevoel van geluk, welke ervoor heeft gezorgd dat Style Story na de try-out van 5 maanden als onderneming kan blijven voortbestaan. Maar……het pand waar Style Story is gestart krijgt een nieuwe bestemming dus het is tijd om te verhuizen naar een nieuwe locatie!

Op dit moment heb ik een aantal opties uitstaan in Amsterdam west. De planning is om per juni weer up & running te zijn!

Keep you posted!

Groet,

Miriam