Nieuwe locatie! Style Story X Pieter & Tosch

Als bewoner van Amsterdam-west wordt het steeds lastiger om de grens van west over te gaan. Naast de gezellig ouderwetse Ten Katemarkt, kan je naar de indrukwekkende Denim City HQ in de hallen of juist naar de Volkskruidentuin op de Kinker (Kinkerstraat) waar je alle kruiden van de wereld kan vinden. En op de JPH (Jan Pieter Heijestraat) kan je terecht voor je dagelijks brood tot een design meubelstuk.

Dat west een ‘place to be’ is geworden, blijkt ook uit het feit dat het niet zo makkelijk was een nieuw pand te vinden. Met de nadruk op ‘was’. Een zeer betrokken gebiedsmakelaar, verantwoordelijk voor onder andere Mercatorplein en de Jan Evertsenstraat, heeft me enthousiast gemaakt voor ‘haar’ stukje west waar diversiteit de absolute boventoon voert. Tussen de belhuizen en broodjeszaken door vind je Amsterdamse familiezaken die er al 40 jaar lijken te zitten. Nu vergezeld door de nieuwe generatie koffie&thee tentjes en conceptstores. Nergens anders zie je een winkelstraat waar je van elk winkelmigratie tijdperk nog een spoor ziet.

Op de Jan Eef (Jan Evertsenstraat) zag ik de winkel Pieter & Tosch met een eigen stijl woonaccessoires en unieke sieraden uit onder andere Ethiopie. De klik met de twee eigenaressen, Eugenie Tosch en Ashanti Pieter, was er meteen welke heeft geleid tot een samenwerking die van start zal gaan op dinsdag 5 juni aanstaande.

Style Story zal als shop-in-shop een mooie aanvulling zijn op het aanbod van Pieter & Tosch.

Lancering shop-in-shop zaterdag 9 juni van 11u-18u.

Style Story X Pieter & Tosch
Jan Evertsenstraat 88
1056EG Amsterdam

Openingstijden vanaf 5 juni:
Dinsdag t/m zaterdag 11u-18u
Gesloten op zondag en maandag