Inbreng winter kleding tot 23 december

Het jaar is voorbij gevlogen. Afgelopen november bestond Style Story 1 jaar en met veel plezier kijk ik uit naar het tweede jaar! Hoewel de winkel gewoon blijft draaien, ga ik er even tussenuit. Aangezien elk stuk dat in de winkel hangt door mijn handen gaat, is het tot 23 december aanstaande mogelijk kleding in te brengen. Daarna weer vanaf 23 januari 2019.

Kleding die nu wordt aangenomen is specifieke winterkleding; truien, vesten, jassen. Jurken, tops en schoenen kunnen ook worden ingebracht.

De kleding dient gewassen en gestreken geleverd te worden en in goede staat te zijn.¬†Wil je eerst weten of jouw kleding geschikt is voor de winkel dan kan je ook een aantal foto’s naar me mailen. Ik geef je dan zo snel mogelijk een terugkoppeling.

Mocht je kleding willen inbrengen, neem dan contact met me op voor een afspraak.

Je hebt nog even tijd om voor het nieuwe jaar je kast op te schonen. Succes!

 

Groet,

Miriam