Schilderwerk op 19 en 20 maart

Na een periode van negen maanden kunnen we zeggen dat de samenwerking tussen Pieter & Tosch en Style Story als shop-in-shop een succes is. We bieden een diversiteit aan unieke items en merken die we wekelijks aanvullen en vernieuwen. Daarnaast hebben we het samen ook erg gezellig en houden we van het organiseren van leuke events in de winkel!

Hoewel we elkaar  goed aanvullen, hebben we elk een eigen stijl, identiteit en verhaal. Tijd dan ook om onze winkels een makeover te geven om het verschil tussen Style Story en Pieter & Tosch wat duidelijker naar voren te laten komen.

Dinsdag 19 maart en woensdag 20 maart zijn we nog hard aan het werk. Vanaf donderdag 21 maart staan onze deuren weer wijd open! Mocht het nog steeds zo verschrikkelijk hard waaien dan staat er één door open 😉

ps voor kledinginname ‘lente/zomer’ neem contact met me op.