Wist je dat….

Wist je dat ik ook garderobe checks doe? Als je jezelf herkent in één of meerdere van onderstaande vragen dan is de garderobe check wellicht iets voor jou.

Puilt je kast uit van kleding, schoenen en accessoires? Ben je het overzicht kwijt en weet je niet wat je kan aantrekken? Of heb je moeite om afscheid te nemen van bepaalde kledingstukken die je al lang niet meer hebt gedragen? Heb je mooie stuks in de kast hangen, maar het lukt je niet om hiermee stijlvolle sets te maken? Wil je heel graag een meer persoonlijke stijl, maar weet je niet hoe? Je hebt genoeg kleding voor casual gelegenheden, maar te weinig voor zakelijke? Koop je altijd veilige items, maar wil je iets nieuws? Je wilt bewuster kopen, maar weet niet goed hoe?

Ik krijg deze vragen dagelijks in mijn winkel voorgelegd door allerlei type vrouwen van verschillende leeftijden. Zelf had ik deze vragen een tijd geleden ook toen ik van maat 36 naar maat 40 groeide en weer terug, een kind kreeg en van baan veranderde. Ik begrijp het dus heel goed!

  • Een sessie duurt gemiddeld 4,5 uur
  • Vindt uiteraard plaats bij je thuis

Ook te geven als bijzonder cadeau.

.