Elke week nieuwe leveringen pre-owned en vintage items

Inmiddels hebben vele dames Style Story als klant, maar ook als kledinginname locatie ontdekt. En dat is maar goed ook, want daardoor bestaat het aanbod uit uiteenlopende stijlen en merken.

Elke week wordt de winkel aangevuld met verschillende items van merken als Humanoid, Acne, Isabel Marant, Sandro en Day Birger et Mikkelsen. Dit aanbod wordt versterkt door bijzondere vintage stuks van bekende als onbekende merken. Elk item wordt met veel plezier en zorg uitgekozen.

Style Story staat voor kwaliteit en persoonlijk advies. Graag help ik je met het vinden van het vintage of pre-owned item waar jij blij van wordt!

1 Op 1 advies thuis is ook mogelijk. Laat me weten wat je specifieke behoefte is. Is dit bijvoorbeeld het versterken van je basis garderobe of juist het ontwikkelen van je persoonlijke stijl? Na een sessie ontvang je een persoonlijk style report, met daarin sets en aanbeveling.

Volg stylestory.nl op Instagram voor de nieuwste leveringen en updates.

Hoop je een keer te zien in de winkel!

Miriam