Style Story gaat een nieuwe weg inslaan

Met heel veel plezier en energie ben ik twee jaar geleden de winkel Style Story begonnen. Ik geniet nog steeds van het leuke contact in de winkel en de mooie items die ik mag verkopen. Echter heb ik besloten om me in het nieuwe jaar volledig te richten op professional organising volgens de methode van Marie Kondo.

Het avontuur Style Story ontstond spontaan door het opruimen van mijn kledingkast en berging(en) geïnspireerd door het boek van Marie Kondo. Ik had veel merkkleding en ben deze gaan verkopen in een pop-up shop. Mijn vriendinnen en vriendinnen van vriendinnen hielden ook van het gemak van  mijn pre-owned winkel en voilà Style Story was geboren.

Tegelijkertijd had ik een coachings opleiding afgerond en volgde ik een seminar van Marie Kondo in Londen. Na het bevrijdende effect van het rigoureus opruimen van ons huis, wilde ik deze ervaring heel graag delen met anderen. Dit heb ik inmiddels als KonMari Trainee ook gedaan!

Mijn klanten hebben niet alleen minder spullen in huis, maar ze ervaren vooral meer rust en vrijheid om te doen waar ze gelukkig van worden en waar ze goed in zijn. Door de opruim marathon hebben ze zaken uit het verleden los kunnen laten en kunnen ze positief, zonder ballast de toekomst ingaan. Dit betekent voor de één het vinden van haar droombaan en voor de ander het openstaan voor een nieuwe liefde.

Focus en balans zijn kernwoorden om te kunnen blijven groeien en daarom heb ik de keuze gemaakt om verder te gaan met het coachen. Een update volgt binnenkort!

Zaterdag 28 december zal de laatste dag zijn van Style Story op de Jan Evertsenstraat 88. Hoop je in de winkel te zien!

 

Miriam