KonMari checklist

Wil je je huis grondig opruimen om meer orde en rust te krijgen in je leven?

Mijn KonMari checklist zal je een handje op weg helpen! In de checklist staan alle (sub)categorie├źn van de KonMari methode en zie je precies wat in welke categorie valt en welke volgorde je het beste kunt aanhouden tijdens het opruimen. Zo kun je makkelijk je eigen opruimproces bijhouden, afvinken wat je hebt gedaan en heb je inzichtelijk wat er nog moet gebeuren. Stapsgewijs ga je door je huis.

Wil jij de KonMari opruim checklist ontvangen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief. Naast deze handige lijst word je ook op de hoogte gehouden van opruimtips, blogs, workshops en andere events.

Marie Kondo checklist

Adviesgesprek

Heb je zonder bevredigend resultaat al meerdere  pogingen gedaan om je huis op te ruimen en is het lastig om gemotiveerd te blijven? Dan geef ik je graag een duwtje in de rug.

In een gratis advies gesprek van 30 minuten achterhalen we waar je tegenaan loopt en geef ik je advies en praktische tips. Mijn advies helpt je om doelgericht aan de slag te gaan zonder het overzicht te verliezen.

Meld je hieronder aan voor de aanvraag van een adviesgesprek. 

Ik doe een beperkt aantal gratis advies gesprekken per maand. Je krijgt binnen een week bericht.

Adviesgesprek

In een advies gesprek van 30 minuten kijken we samen naar wat een goede volgende stap voor jou zou zijn, waar het probleem ligt en geef ik je mijn tips en adviezen om dit aan te pakken.