Organizing

Style Story Organizing | KonMari Methode™

Voor wie is de opruimmethode van Marie Kondo geschikt?

De vraag is eerder voor wie niet? Want wie heeft er geen behoefte aan rust en balans? Wil jij je niet focussen op datgene wat jou gelukkig maakt? Zonder rust geen balans, zonder balans geen focus. En focus heb je nodig om te doen waar je van nature goed in bent en waar je gelukkig van wordt.

Wat fijn is aan de KonMari opruimmethode is dat het een helder plan van aanpak heeft. Wie het boek ‘Opgeruimd!’ van Marie Kondo heeft gelezen weet dat je niet per ruimte, maar per categorie opruimt. Te beginnen bij de categorie kleding en te eindigen bij de emotionele items.

Zie de KonMari Methode™ als een opruimmarathon, waarbij ik je als coach ondersteun in het behalen van de finish; je ideale leven. Als gecertificeerd coach en Marie Kondo Trainee stel ik gerichte vragen die jou helpen bij het leren loslaten, inzicht te krijgen in jouw waarden, jouw kwaliteiten en valkuilen. Deze manier van coachen leert je om zelfstandig, met overtuiging keuzes te maken wat leidt tot een bewuster leven.

Het middel is de opruimmethode van Marie Kondo, het effect is het doorbreken van bepaalde (negatieve) patronen en het doel is het bereiken van jouw ideale leven.

Naast het leren loslaten, krijg je ook praktische opruimtips. Dit betekent nooit meer hoeven opruimen of zoeken naar spullen. Zo houd je tijd over om bijvoorbeeld in alle rust dat ene boek te lezen, of om echt met je kinderen te relaxen, of je droombaan te realiseren.

Mensen omschrijven mij als doelgericht, positief en als iemand met oog voor schoonheid. ‘Getting things done’ is het gevoel dat je bij mij zal krijgen. Als je met mij aan de slag gaat dan ben ik die aanmoedigende coach die je helpt om over de finish te gaan. Jouw groei is ook mijn overwinning!

Heb je hulp nodig bij het vinden van balans en focus in je leven?
Neem dan contact op voor een intake of ga meteen met me aan de slag!

Wat is jouw style story?

CONTACT